Maanantai-illan tottistreeneissä otettiin taas Wiiman kanssa lyhyitä seuraamispätkiä ja tällä kertaa kokeilin jopa niin, että palkka oli välillä pois näkyvistä (jooo…tähän asti palkka on ollut koko ajan kädessä) – ja hyvin toimi… tai siis niin hyvin, kuin Wiiman seuraaminen nyt toimii = ) Seuraamispätkien jälkeen vietiin Wiiman kanssa yhteistuumin narupallo kentän laitaan ja tehtiin yksi eteenmeno, missä selvästi oli idea jo löytynyt. Luultavastikin hakumetsästä opitun kaavan mukaisesti Wiima malttoi hyvin odottaa käskyä ja käden heilautusta ennen pallolle ryntäämistä… ja samalla tavalla iloiseen tyyliin myös pallo käytiin hakemassa.

Ruskan treenit tällä kertaa oli hyvin lyhyet, venähti vähän aikataulut ja alokastottiskurssi puski päälle. Tein vain juoksusta seuraamista, johon alkuun tein pidemmät pätkät ja kaikenlaisia käännöksiä. Tässä Ruskan paikka oli selvästi aikaisempaa parempi (mitä nyt silmäkulmasta itse huomioin) ja kun loppuun tehtiin 2 kertaa juoksusta seisomaan jääminen, jäi molemmissa Ruska yhdellä käskyllä nopeasti paikalleen. Molemmista vapautin koiran melkoisen pian heittämällä patukan sen ylitse.

Ruskallekin tehtiin eteenmeno (palkkapallon olin vienyt itsekseni etukäteen kentän reunalle) ja tässä Ruska lähti kyllä hyvin, mutta kun ei heti saanut palkkaa silmiinsä, juoksi hieman vinoon ja hidasteli – mutta kun oma pallo paistoi heinikosta, niin vauhti koveni ja pallo sai kyytiä = )