Sunnuntain treenit helteisessä säässä, taas Radioasemantiellä. Mukaan pääsi tällä kertaa vain meidän lisäksi 2 muuta treenaajaa, joten sopivan lyhyet treenit saatiin pidettyä. Rataakaan ei tallattu kuin parin piston verran – yllättäen kukaan ei halunnut lähes kolmenkymmenen lämpöasteen helteessä pitkää rataa tehdä.

Ruskan treenit olivat myös hyvin lyhyet: otin maalimiehet molempiin etukulmiin ja nostimme nämä ”koemaisesti” siten, että palkka irtosi vasta toisen maalimiehen kohdalla ja sielläkin hallinnasta. Kiintorullalla ilmaisu ja roikuin liinan päässä kiinni loppuun asti.

 Molemmat maalimiehet löytyivät ensimmäisillä yrityksillä, eikä hallintaan ottamisessakaan ollut ongelmaa – Ruskahan on erittäin mieluusti käynyt aina maalimiehiä moikkaamassa ja kyllä nytkin näki, että takajalat hieman tärisivät maalimiehen noustessa… mutta pysyipähän istumassa. Maalimies käyttäytymiseen pitäisi jotain yrittää keksiä, sillä tälläkin kerralla Ruska oli käynyt molempia maalimiehiä ”moikkaamassa” ennen rullan ottamista – toista maalimiestä oli ”vain” lipaissut naamasta, mutta toisen maalimiehen kohdalla oli pitänyt kaivautua pressun alle hyvinkin voimakkaasti… ei aggressiivisesti, mutta turhan innokkaasti kuitenkin. Hmmm…