Tänään tuli sitten postissa kauan kaivattu ja odotettu omistajatodistus – eli todistus siitä, että Ruska (Kweetnie V.D. Vastenow) on nyt virallisesti minun ikioma koira. Onhan tässä jo eletty kahden koiran taloudessa reilut kaksi vuotta – joten lieneekin aika saada edes joku koira omiin nimiinkin Kieli ulkona

Ennen juhannusta laitoin postia Ruskan maahantuojalle, eli Viitasen Hannulle (http://www.surffi.net/~haviita/) ja kertoilin hänelle kuulumisiamme sekä pyysin allekirjoitusta omistajanmuutosilmoitukseen. Hannu soittelikin kirjeen saatuaan ja juteltiin pitkät pätkät Ruskasta, Hannu kertoili sen alkuajoista ja minä päivitin nykytilanteen kuulumisia. Sovittiin, että pidetään jatkossa yhteyttä ja hän toivotteli meille kaikkea hyvää harrastus- ja arkielämään.

Erityiskiitokset Ruskasta lähtevät Hannulle, jota ilman Ruska ei olisi Suomeen koskaan tullut ja Saijalle, jonka kouluttamana ja kasvattamana Ruskasta on tullut loistoyksilö, josta minä saan nyt nauttia. Ja on myös muistettava, että ilman Reijaa me emme olisi koskaan toisiamme löytäneet – joten kiitos myös Reija!