Landbo jälleen – paluu ”rikospaikalle” eli radalle, missä Ruska teki valeilmaisunsa. Vähän jänskätti, miten tänään käy, mutta lähdettiin tekemään rataa täysin samalla tavalla kuin epäonnisella kerrallakin aikaisemmin.

Tällä kertaa oikeassa etukulmassa ei ollut lähtemisen kanssa mitään ongelmia, vaan Ruska ohitti edellisen haistelupaikan sujuvasti ja varmasti. Pisto ei kuitenkaan ollut tarpeeksi syvä ensimmäisellä kerralla, joten otin korjauksen – ja tämä pisto onnistuikin sitten hyväksyttävästi.

Ensimmäinen maalimies oli vasemmalla puolella, umpipiilossa pienen kallion reunan alla. Löytö, ilmaisu ja näyttö hyvät. Seuraavalla pistolla maalimies palkkasi suoraan löydöstä (oikealla), minkä jälkeen tehtiin kaksi tyhjää pistoa. Vasemmalle, ensimmäinen tyhjä onnistui kerralla hyvin, oikealle puolelle jouduin taas korjaamaan suuntaa ja syvyyttä. Seuraava (ja viimeinen maalimies) oli radan vasemmalla puolella, melkoisen syvällä ja matkalla oli vielä tyhjä umpipiilokin: tässä lähetyksessä Ruska hieman haki hajua juoksentelemalla nenä ylhäällä edestakaisin, mutta kun selvästi sillä tuntui haju olevan, niin annoin sen työskennellä ja löytö tulikin sitten lopulta. Ruskasta on mielestäni melkoisen helppoa nähdä, onko sillä haju nenässä ja tarkentaako se sen paikkaa… tai ainakin kuvittelen sen huomaavani. Anyway, hyvä treeni ja olin äärimmäisen iloinen Ruskan työskentelyhalukkuudesta sekä työskentelystä – ja toki myös iloitsin siitä, ettei korjauspistoista huolimatta Ruska halunnut valeilmaisua tehdä = )